Ontwerp:

Bo Gro

Scandinavisch design op Arnhemse bodem, duurzaam wonen in Ecowijk De Kiem.

BoGro | Twee onder één kap | Ecowijk De Kiem

verkocht

wordt nu

gebouwd

twee-onder-één-kap

Het team van Bo Gro

Egbert de Jong

projectleider en
adviseur duurzaam
bouwen

Marco de Zeeuw

architect

Ron Beerens

projectontwikkelaar

Frans Daverveld

projectontwikkelaar

Het Ontwerp

BoGro betekent Bouwend Groeien. Ons ontwerp is geïnspireerd op de Scandinavische ontwerp principes. In harmonie met de natuur door de toepassing van duurzame materialen en door optimaal gebruik te maken van de energie die de natuur ons te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld de zon. Door een mooie balans te vinden in de raampartijen in de gevels geniet je optimaal van daglichttoetreding en creëer je een heerlijk lichte woning, het hele jaar door. Maar de zon geeft ook energie, deze vangen we op met de hoogwaardige zonnepanelen op het dak. 

Bouwend Groeien biedt je de ruimte om jouw woonwensen te realiseren. Het plan bestaat uit:
 

  • acht twee-onder-één-kap woningen aan het groen 

  • twee vrijstaand geschakelde woningen aan de watergang

 

Het ontwerp van de woningen wordt gebaseerd op jouw wensen. Zo heb je de vrijheid om keuzes te maken in woningtype, indeling, afwerking en materiaalgebruik. Door te starten met de vraag “Hoe wil je wonen, nu en in de toekomst?” bouwen we samen aan een prachtig thuis waar je duurzaam van zult genieten! 

BoGro | vrijstaand geschakelde woning | Ecowijk De Kiem

vrijstaand geschakeld

Wat is er ecologisch aan ons ontwerp?

In Bouwend Groeien bouwen we aan door en door duurzame woningen. Dit zie je terug in de toepassing van zorgvuldig geselecteerde materialen en installaties. Zo ontstaat een comfortabele, gezonde en energiezuinige woning met een maximaal gebruik van natuurlijke bronnen en een minimale belasting van het milieu.

Maar duurzaamheid gaat zoveel verder dan puur het realiseren van een energiezuinige woning. Doordat we het ontwerp van de woning geheel op jouw wensen afstemmen ontstaat er een thuis waar je wilt blijven wonen. Ook dat is duurzaam.

Voor wie is ons ontwerp?

Bouwend Groeien is voor iedereen! Ben je op zoek naar een goede eengezinswoning? Of naar een woning waar je wonen en werken kunt combineren? Zijn de kinderen het huis uit en zoek je een woning om zorgeloos oud in te worden? Zoek je een woning die klaar is voor de toekomst? Dan is Bouwend Groeien iets voor jou.

Bouwend Groeien doen we samen! Met je toekomstige buren maken we van Bouwend Groeien een prachtige en betrokken buurt waar je met veel plezier zult wonen.

Wat kun je zelf bepalen?

Ecowijk De Kiem is uniek, zo ook Bouwend Groeien. Binnen de visie van de gemeente Arnhem hebben wij alvast een globale aanzet gemaakt voor het plan, geheel passend bij deze plek in De Kiem. In samenspraak met de architect en de bouwer stel je zelf jouw ideale huis samen. Denk daarbij aan het maken van je eigen indeling, persoonlijke wensen in de uitstraling van het huis en maatwerk in de uitbreiding en afwerking van het huis. Materiaalkeuze, installaties en totale uitstraling van het plan vinden plaats onder deskundige begeleiding van de architect. Door het bieden van ruimte voor ideeën wordt de woning écht jullie (t)huis. 

In de geïsoleerde berging heb je meer dan genoeg ruimte voor de fietsen en het tuingereedschap. Je auto parkeer je in één van de parkeerkoffers aan de Zomerdijk.

100% verkocht

De woningen in nieuwbouwplan Bouwend Groeien zijn verkocht en in aanbouw.

 

Kijk voor meer informatie op www.bouwendgroeien.nl.

Like ook onze Facebookpagina www.facebook.com/bouwendgroeien/.

Heeft u interesse in onze woningen?
Neem dan contact op via het formulier of bel:

Egbert de Jong:  06  -  27 35 33 86 

Duurzaam, energiezuinig, ecologisch en sociaal wonen.

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
© 2019 Ecowijk De Kiem