Dinsdag 4 oktober: open avond ecowijk De Kiem

09/09/2016

 

De teams van ecowijk De Kiem zijn druk aan de slag met hun ontwerpen en presentaties. Want dinsdag 4 oktober gaan we live met een open avond in De Buitenplaats in Schuytgraaf! De avond duurt van 19.00 tot 21.30 uur en is gratis toegankelijk. Adres: Marasingel 19, Arnhem.

Alle teams zijn die avond present. Je kunt met al je vragen over ontwerp, indeling, locatie, prijzen en extra's bij de ontwerpers en bouwers terecht. En je krijgt informatie over de mogelijke inrichting van de wijk, want ook daarmee zijn we hard aan de slag.
Samen bouwen we een nieuwe ecowijk in Arnhem. Kom je er ook wonen?

Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

Duurzaam, energiezuinig, ecologisch en sociaal wonen.

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
© 2019 Ecowijk De Kiem