2e open avond De Kiem op 22 november

26/10/2016

 

 

 

Blok dinsdagavond 22 november in je agenda! Want dan organiseren we de 2e open avond van ecowijk De Kiem. Alle bouwteams zijn die avond present.
De locatie van deze avond is dezelfde als vorige keer: De Buitenplaats, Marasingel 19 in Schuytgraaf, Arnhem. Interesse in De Kiem? Kom dan langs deze avond! 

 

Wat gaan we doen?

 

19.00 - 20.00: markt met stands van alle teams

20.00 - 21.30: workshop: mee-ontwerpen aan de ecowijk

21.30 - 22.30: markt met stands van alle teams

 

Ben je op de eerste infoavond geweest, dan is het zeker de moeite waard weer te komen. Voor de "nieuwkomers" hebben we opnieuw een markt waar je kennis kunt maken met de teams. De teams hebben hun ideeën en plannen al weer verder aangescherpt.

 

Dit keer gaan we echter graag ook uitgebreid in gesprek met je tijdens een workshop, waarbij je mee kunt denken over de wijkaanpak. Welke ideeën, voorkeuren, vragen, dromen heb je als het gaat over parkeren, over de wegen en paden, over collectieve energievoorziening, over gezamenlijke (moes-)tuinen, over omgaan met water, over kinderspeelplekken, over deelauto's, over biodiversiteit, over een gezamenlijk gebouw, over cultuur ... of over wat we nu nog niet bedacht hebben? We gaan inhoudelijk een flinke slag dieper dan vorige keer, en graag met jou samen! Mooie bijvangst is wellicht dat je ook andere geïnteresseerden intensiever gaat ontmoeten: worden zij je volgende buren?

 

Tip: kom op tijd, we verwachten deze avond weer veel mensen.

 

De koffie staat klaar!

 

Geef via het aanmeldformulier door of je komt en met hoeveel personen.
Dat is noodzakelijk voor de organisatie, want we gaan actief met elkaar aan de slag.
Tot ziens op de 22e!

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

Duurzaam, energiezuinig, ecologisch en sociaal wonen.

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
© 2019 Ecowijk De Kiem