Ecowijk De Kiem doet mee aan Sonsbeekmarkt

06/12/2016

 

Zondag 4 december had Ecowijk De Kiem een eigen kraampje op de levendige Sonsbeekmarkt in Arnhem. Stralende zon en frisse winterse kou lokten ook dit keer weer vele mensen naar het Sonsbeekpark om te slenteren langs de gezellige kraampjes.

 

De Kiem had zich vooral gericht op kindervermaak. Kinderen werden geschminked als ware kunstwerkjes door Laura, de zus van één van onze teamleden. Vlinders, prinsessen, stoere helden, draken en nog veel meer...  Op de Facebookpagina is een impressie te zien. Ook konden kinderen kleien en hun favoriete huizen bewerken met verf, stift of potlood, om zo hun beeld te geven van de inkleuring van de ecowijk! En de aanwezige Kiem'ers konden op deze manier even rustig met mensen praten over de kansen van het leven in een prachtige ecowijk in Schuytgraaf... 

 

Kleurplaten woningen De Kiem

 

Op de pagina's van de woningen zijn kleurplaten te downloaden. Op deze foto is te zien hoe die prachtig werden ingekleurd tijdens de Sonsbeekmarkt. 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

Duurzaam, energiezuinig, ecologisch en sociaal wonen.

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
© 2019 Ecowijk De Kiem