Hypotheekadvies De Kiem van Triodos Bank

22/12/2016

 

In de tweede helft van januari kunnen potentiële bewoners van ecowijk De Kiem van de Triodos Bank een gratis oriëntatiegesprek krijgen van een uur met een adviseur van de bank. Doel is om beter inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden.

 

Ecowijk De Kiem organiseert deze gesprekken samen met de Triodos Bank omdat de bank een betrouwbare partner is gebleken bij de ontwikkeling van de wijk. Tevens sluiten de uitgangspunten, waarden en werkwijze van de bank volledig aan bij die van De Kiem en biedt de bank een aantrekkelijke rentekorting bij duurzame woningen. De woningen in de ecowijk vallen binnen het gunstigste rentetarief. Uiteraard is de aangeboden oriëntatie geheel vrijblijvend. Tijdens de oriëntatie wordt algemene informatie gegeven over hypotheken en kunt u vragen stellen over kosten en mogelijkheden. Ook is het mogelijk om tijdens dit gesprek de maximale leencapaciteit nader te bepalen.

 

Dit oriëntatiegesprek is kostenloos. Mocht u vervolgens een Triodos hypotheek willen afsluiten dan dient een adviesgesprek plaats te vinden. Aan hypotheekadviezen zijn altijd kosten verbonden, vanwege wet- en regelgeving voor de branche. Deze kosten zijn weergegeven op de website van Triodos Bank.

 

In januari worden data en tijden bekendgemaakt en kun je je inschrijven voor een tijdsslot op die dagen. Voor die tijd adviseren we je, als je in loondienst bent, om in ieder geval alvast een eerste oriëntatie te doen via de online hypotheektool van de Triodos Bank. Die geeft een eerste indicatie van het maximaal te lenen bedrag in jouw situatie. Voor zelfstandigen/ondernemers is de tool minder geschikt en een persoonlijk gesprek beter. 

 

Voor algemene informatie over hypotheken bij Triodos Bank kun je alvast hier kijken. 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

Duurzaam, energiezuinig, ecologisch en sociaal wonen.

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
© 2019 Ecowijk De Kiem