Kosteloos oriëntatiegesprek hypothecaire financiering

25/01/2017

 

Binnenkort zullen de definitieve huizenprijzen bekend gemaakt worden en de formele verkoop van de woningen in De Kiem zal dan beginnen. Op zaterdag 11 februari aanstaande kunnen geïnteresseerden voor een woning in ecowijk De Kiem een kosteloos oriëntatiegesprek voeren met een hypotheekadviseur van de Triodos Bank. Doel van dit gesprek is om beter inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden.

 

 

Waarom Triodos?

Ecowijk De Kiem organiseert deze gesprekken samen met de Triodos Bank omdat de bank een betrouwbare partner is gebleken bij de ontwikkeling van de wijk. Tevens sluiten de uitgangspunten, waarden en werkwijze van de bank volledig aan bij die van De Kiem. Wij denken dat veel toekomstige bewoners net als wij als projectteam, graag een lange termijn verbinding aangaan met een geldverstrekker die past bij hun eigen uitgangspunten in het leven. Tot slot biedt de bank heel praktisch een aantrekkelijke rentekorting bij duurzame woningen. De woningen in de ecowijk vallen binnen het gunstigste rentetarief.

 

Aard en status van het oriëntatiegesprek

Uiteraard is de aangeboden oriëntatie geheel vrijblijvend. Tijdens de oriëntatie wordt algemene informatie gegeven over hypotheken en kun je vragen stellen over kosten en mogelijkheden. Ook is het mogelijk om tijdens dit gesprek de maximale leencapaciteit nader te bepalen.

 

Dit oriëntatiegesprek is kosteloos. Mocht je vervolgens een Triodos hypotheek willen afsluiten dan dient een adviesgesprek plaats te vinden. Aan hypotheekadviezen zijn altijd kosten verbonden, vanwege wet- en regelgeving voor de branche. Deze kosten zijn weergegeven op de website van Triodos Bank.

 

Plaats en tijd

De gesprekken vinden op zaterdag 11 februari plaats in Zeist, op een van de kantoren van de Triodos Bank, adres: Nieuweroordweg 1. Wanneer je je inschrijft (zie hieronder) bevestigen we deze met een specifieke tijd.

 

Meer informatie

Voorafgaand aan het gesprek adviseren we je, als je in loondienst bent, om in ieder geval alvast een eerste oriëntatie te doen via de online hypotheektool van de Triodos Bank. Die geeft een eerste indicatie van het maximaal te lenen bedrag in jouw situatie. Voor zelfstandigen/ondernemers is de tool minder geschikt en een persoonlijk gesprek beter. 

 

Voor algemene informatie over hypotheken bij Triodos Bank kun je alvast hier kijken.

 

Inschrijven

Het projectteam van De Kiem zal de gesprekken indelen in samenwerking met de Triodos Bank. Je kunt je inschrijven door vóór 7 februari a.s. een mail te sturen naar ecowijkdekiem@dnaindebouw.nl. Geef daarbij aan of je voorkeur hebt voor de ochtend (tussen 9 en 12) of de middag (tussen 13 en 17). Wij sturen je dan een persoonlijke bevestiging met de precieze tijd en informatie over wat je mee kunt nemen ter voorbereiding. Als je op 11 februari niet kunt, maar wél graag een gesprek wilt, mail ons dan ook. We organiseren mogelijk kort na 11 februari een tweede sessie. 

 

Ruimte voor andere vragen rondom De Kiem

Op 11 februari zal ook projectleider Frans Westdorp in Zeist de gehele dag aanwezig zijn. Hij zal die dag op basis van vrije inloop allerhande andere vragen rondom de projectontwikkeling van ecowijk De Kiem beantwoorden. 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

Duurzaam, energiezuinig, ecologisch en sociaal wonen.

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
© 2019 Ecowijk De Kiem